Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Hellenic Bonsai Bazaar 2016

Ιουν 22, 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι, θέλοντας να εμπλουτίσει τις δραστηριότητες του Συλλόγου, αποδέχτηκε την πρόταση του μέλους μας Κώστα Μαγγανά και αποφάσισε να διοργανώσει το «Hellenic Bonsai Bazaar 2016» μελών του Συλλόγου!

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι θα μπορούν να ανταλλάξουν μεταξύ τους ή να δωρίσουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον και που σε κάποιους σίγουρα θα φανούν περισσότερο χρήσιμα ή ακόμα και αναγκαία. Pots, εργαλεία, αναλώσιμα είδη όπως σύρμα και χώμα ή ακόμα και δέντρα, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος και ανταλλαγής. Είναι μία ευκαιρία να «ξεφορτωθούμε» αντικείμενα που τα ‘χουμε στην αποθήκη και δεν τα χρησιμοποιούμε, ενώ οι νέοι τους κάτοχοι θα τα αξιοποιήσουν στο έπακρο. Τα νέα μέλη που δεν θα έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα προς ανταλλαγή μπορεί να φανούν τυχερά, με δωράκια ιδιαίτερα χρήσιμα για τα πρώτα τους βήματα, κάτι που θα αποτελέσει κίνητρο και διευκόλυνση στο ξεκίνημά της ενασχόλησής τους με τα μπονσάι.

Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη και ας κάνουμε κάτι το οποίο θα μας «δέσει» περισσότερο βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Τα άχρηστα –για μας– πράγματα στην αποθήκη του σπιτιού μας ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους άλλους. Ίσως αυτό που ψάχνουμε να βρίσκεται σε αχρηστία στην αποθήκη κάποιου συνχομπίστα. Γιατί να μην αξιοποιηθεί;

Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη μας στην όμορφη αυλή της οδού  Ιβάν Δάβαρη 8, Κορωπί 194 00, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 18.30, να φέρουν ό,τι δεν χρησιμοποιούν πλέον, με σκοπό την ανταλλαγή ή ακόμα και τη δωρεά. Το event θα έχει χαρακτήρα φιλικό και σε καμία περίπτωση κερδοσκοπικό προς όφελος του Συλλόγου. Τα μέλη θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα αντικείμενά τους αλλά και για την πορεία των ανταλλαγών που αφορά αυτά. Συνεπώς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και το μέλος μας Κώστας Μαγγανάς, ως συνδιοργανωτές, δεν θα ευθύνονται για την πορεία των ανταλλαγών ή των δωρεών, και για οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιηθεί υπεύθυνοι θα είναι μόνο οι κάτοχοι των αντικειμένων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον Κώστα Μαγγανά για την όμορφη ιδέα και ελπίζουμε να ανταποκριθούν τα μέλη μας στην πρόσκληση αυτή, που έχει ως μοναδικό σκοπό το «δέσιμο» του Συλλόγου. Η αλληλεγγύη και η ευγενής άμιλλα θα πρέπει πάντα να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.

 

 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Χειμωνιάτικο Εργαστήριο
Εργαστήριο χειμώνα 2017
Εγκαίνια Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας
Kakemono... η παρέα των μπονσάι
SABURO KATO
Μπουκαμβίλια